Turhautunut kanafarmilla

Olen jokseenkin turhautunut. Olo on sellainen, kuin nypittäisiin kynsiä, joten paukutan tähän suoraan kaiken. Ilman sensuuria.

Nettiyhteys on pätkinyt koko päivän. Juuri kun olen harjoitellut apurahahakemusta. On siinäkin taiteenlajinsa. Mitä laitetaan kohtaan ansiot, kun ensimmäinen kirja on juuri julkaistu? Päätin sitten laittaa kaikki pokkarit, suuteluopaskirjaset, parisuhdetestikokoelmat, näin saat parhaat pojan -oppaat, horoskooppikirjat ja muut, joita on kertynyt kaapinpohjalle. Ainakin niiden tekeminen oli kovaa työtä ja vaatii loputonta mielikuvitusta. Vielä hienovarainen suudelma.

Tytöt tappelevat. Tsiisus, että kaksi tyttöihmistä osaakin tapella. Siinä kokeillaan rajoja kuin pikku kukot (ei siis kanat). Kuka saa mennä ja kenen huoneeseen ja milloin! Tuo on saanut yhden karkin enemmän ja tuo pelannut tietokoneella kolme minuuttia viisi sekuntia pitempään. Nyt sitten täällä on kolmaskin tapaus. Kikattavat tuolla ystäväkirjaa kirjoittaessaan, että pahin karkki, jota ovat syöneet, ovat sokeroidut alushousut (käytetyt, huom, sen lisäsivät itse).

Entä sitten sanat? Saakelin sanat. Ovat jumineet jonnekin kurkunpäähän. Sieltä tulee vain raauntaa, jota tytöt nimittävät pahantuuliseksi äidiksi. Kraaak.

Otin pullon kaapista. Hätäpullon. Ostin sen perjantaina, kun pääsin töistä. Join melkein kaikki. Coca Cola Light. Olisi pitänyt olla sokerista. Korvikkeista ei ole mihinkään, vaikka uskottelin niin itselleni ja uskottelen todennäköisesti jatkossakin.

Huomenna on työpäivä. Tiet ovat niin jäiset, että ilman talvirenkaita en lähde polkemaan. Mies vaihtaa ne huomenna (toivottavasti). Ajattelin, että kävelen töihin. Siihen menee tunti. Mutta onpahan ainakin oma tunti. Eikä ketään tarvitse huolehtia mihinkään. Siunattu syysloma. Jotain hyvääkin siis, Mariseni (sehän kuulostaa lähes marisemiselta – ovatkohan tienneet nimeä valitessaan – ai, mutta olenkin oikeasti Marianne, ne eivät marise).

Nyt riittää. Kiitos kaikille mahdollisille läsnäolosta. Koetan valittaa vähemmän. Mutta tämä oli välttämätöntä. Kirjoitusvirheineen päivineen.

Otan vielä tuosta yhden hörpyn aspartaamilitkua. Ylhäällä on soitettu jollekulle inhokkiasioista. Koski poikia. Ehkä tytöt ovat sittenkin kanoja.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s